Nyári tábor 2024

 

Hangoló

Többezer éves szöveg, sokszáz éves bibliafordítási és értelmezési hagyományok - évtizedekben mérhető emberélet, melyek során a Bibliáról kapott benyomásainkat és ismereteinket próbáljuk alkalmazni. A Szentírás helyes fordításának a tétje tehát nem csekély: a félrefordításokból félreértelmezések fakadnak, és így Isten Igéjét sokszor félrealkalmazzuk mindennapos hitéletünkben, Istennel-másikkal-önmagunkkal való kapcsolatunkban.

A bibliafordítások és bibliaértelmezések terepén Szalai András (Apológia Kutatóközpont) és Schauermann Tamás (Langham Partnership) vezetésével fogunk kalandozni - tarts velünk Te is!

A 2024-es Nyári Tábor célja a perspektívatágítás és az ismeretátadás a Bibliához való viszonyulás területein: a plenáris előadások elméleti fókusza mellett a kiscsoportos beszélgetések és a műhelyek lehetőséget biztosítanak arra, hogy másokkal osztva a gyakorlatban is ránézhessünk néhány bibliai szöveg értelmezésére, és hogy módszertani ismeretekkel bővülhessen a Bibliához való közelítésünk eszköztára.

Helyszín, időpont

Idei nyári táborunknak a Mater Salvatoris Lelkigyakorlatos Ház és Konferenciaközpont ad majd otthont, mely nagy örömünkre könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel is, az épület pedig kívül-belül pazar. :D Pontos cím: 2100 Gödöllő, Kapucinusok tere 3. 

A tábor időpontja: 2024. augusztus 21-25. - Amennyiben nem áll módodban a tábor teljes egészén részt venni, van lehetőséged kizárólag hétvégére csatlakozni hozzánk. Ez esetben azonban légy figyelemmel, mert a hétvégi részvételre való regisztráció határideje: június 1!

Programtervezet

Árak

Kategória Ár Jelentkezés és utalás határideje
DIÁK Early Bird  50 000 Ft 2024. június 1. 
PÁLYAKEZDŐ* Early Bird  55 000 Ft 2024. június 1. 
SZENIOR Early Bird  60 000 Ft 2024. június 1. 
HÉTVÉGI RÉSZVÉTEL  40 000 Ft 2024. június 1. 
DIÁK Late Llama  55 000 Ft 2024. július 31.
PÁLYAKEZDŐ Late Llama  60 000 Ft 2024. július 31.
SZENIOR Late Llama  65 000 Ft 2024. július 31.

*Pályakezdőnek számít, aki 3 éven belül végezte el az egyetemet.

Ne feledd: jelentkezésed a regisztrációs form kitöltésével és a részvételi díj elutalásával válik teljessé, melyek határideje egybeesik!

Számlaszám: CIB Bank 10702215-48622701-52000001
Számlatulajdonos neve: Magyar Evangéliumi Keresztyén Diákszövetség
Közlemény: NÉV + nyári tábor adomány

Ha másnak a nevében utalsz, kérünk, a Közleményben az ő nevét add meg!
Befizetett előleget, jelentkezési díjat későbbi lemondás esetén nem áll módunkban visszatéríteni.
A részvételi díj egy része fizethető SZÉP-kártyával a helyszínen. A részletekről, pontos összegekről e-mailben fogunk tájékoztatni. Kérünk, hogy SZÉP-kártyás fizetés esetén ne utalj pénzt!

 

Jelentkezés 

A regisztrációs űrlapért kattints IDE! :) 

Semmiképp ne felejtsd el bekövetni a nyári tábor Facebook-eseményét! Így nem maradsz le a legfrissebb hírekről és tudathatod a világgal: Te ott leszel! ;)

 

Gyakran ismételt kérdések

Jöhetek csak egy napra vagy a hétvégére?
Van lehetőséged kizárólag hétvégére csatlakozni hozzánk (péntek vacsorától vasárnap ebédig). Ne feledd, hogy ez esetben a jelentkezés és az utalás határideje június 1-je!

Tudok SZÉP-kártyával fizetni?
A részvételi díj egy része fizethető SZÉP-kártyával a helyszínen. Ha ezt az opciót szeretnéd igénybe venni, jelezd nekünk a regisztrációs űrlapon! A részletekről, pontos összegekről e-mailben fogunk tájékoztatni. Kérünk, hogy SZÉP-kártyás fizetés esetén ne utalj pénzt!

Milyen speciális étkezési opciók vannak?
A szállás glutén-, tej-, hús- vagy cukormentes étkezési lehetőséget biztosít, melyre vonatkozó igényedet a jelentkezési űrlap kitöltésénél jelezheted. Ha ezektől eltérő étkezési igényed van, kérünk, a regisztráció során, megjegyzésben tudasd velünk!

Ha már befizettem az előleget vagy a teljes árat, de mégsem tudok menni, akkor visszakaphatom a tábori díjat?
Sajnos nem. Semmilyen már átutalt összeget nem tudunk visszatéríteni.

Még nem fizettem tábordíjat, és le szeretném mondani a regisztrációt. Erre van lehetőség?
A tábor árának átutalásával válik érvényessé a regisztrációd, de kérlek írj az iroda@mekdsz.hu-ra! 

Még nem kaptam értesítést arról, hogy elfogadjátok-e a támogatási igényemet. Mit tegyek?
Kérjük, várj türelemmel! Mindenkit értesíteni fogunk e-mailben, miután elbíráltuk az összes támogatáskérést.