Támogasd adód 1%-val a MEKDSZ-t!

Idén se felejts el rendelkezni 2024. május 21-ig személyi jövedelem adód 1%-ról.

És kitöltés közben gondolj az egyetemi misszióra, A MEKDSZ adószáma: 19010351-1-43 !

 


Neked 1%, nekünk közel 40%

A tavaly befolyt SZJA 1% összegéből fedezhetnénk egy MEKDSZ-munkatárs éves bérköltségeinek 35%-át.

A MEKDSZ munkatársai olyan végzett diákok, akik elkötelezték magukat arra, hogy egy bizonyos időszakra főállásban illetve részállásban ebben a szolgálatban dolgozzanak.

Fanni a főtitkár, akinek az a feladata, hogy a diákszövetség munkáját összefogja, a munkatársi csapatot koordinálja.

kapcsolati munkatársak (Gabi, Levi, Sára) elsősorban a diákkörökkel, diákkörvezetőkkel és mentorokkal foglalkoznak, tartják velük a kapcsolatot, segítséget nyújtanak az aktuális problémák megoldásában.

Munkájuk nagyon fontos hátterét biztosítja Lídia, az irodai-kommunikációs munkatárs, aki az irodában végzendő feladatokat látja el (pl. e-maileket, leveleket, telefonokat ad/vesz, imalevelet-, honlapot szerkeszt, vezeti a jelentkezéseket a konferenciákon, tartja a kapcsolatot a támogatókkal).

Ezen kívül Mária, a MEKDSZ könyvelője segíti a szervezet pénzügyeinek rendszerezetten tisztán tartását.

Mindegyik munkatárs azért a célért dolgozik, hogy segítse, támogassa és felkészítse diákjainkat arra, hogy kreativitásukat, energiájukat és kezdeményezőkészségüket öntevékeny módon, a misszióban használják fel


Neked 1%, nekünk 8 esemény

A tavaly befolyt SZJA 1% összegéből egy diákkör megszervezhetne 8 egyetemi missziós eseményt

A MEKDSZ-nek kiemelten fontos a diákkörök tevékenységeinek támogatása. Ennek egyik legalapvetőbb módja az anyagi segítség. Termet bérelni, plakátot nyomtatni, rágcsát és egyéb dolgokat beszerezni egyetemistaként nem apróság, ezért a MEKDSZ-nél folyamatosan lehet pályázni anyagi támogatásra, amit előszeretettel meg is adunk :-). Alapelvünk, hogy „a pénz ne legyen akadály!", különösen, ha a diákkörök közösségi és missziós tevékenységéről van szó.


Neked 1%, nekünk 100%

A tavaly befolyt SZJA 1% összegéből kifizethetnénk a MEKDSZ éves rezsijét, telefonszámláit, postaköltségeit.

A MEKDSZ főhadiszállása az iroda. A szervezet a 90-es évek elején, külföldi adományból vásárolta meg az eredetileg lakásként funkcionáló ingatlant. Az iroda feladata, hogy helyet adjon a munkatársaknak és az országos működéshez szükséges adminisztrációnak. Emellett vannak diákkörök, akik ide szerveznek diákkörös alkalmat vagy egyéb találkozót. Itt működik a MEKDSZ könyvtára, innen szervezzük a programokat, itt ötletelünk a MEKDSZ-ről és itt duruzsol a szervezet informatikai agya, a szerver is. Az iroda tevékenysége elengedhetetlen az országos szervezet összekapcsolásához és fenntartásához.

 

Köszönjük, hogy velünk vagy!

19010351-1-43