Lehetsz Király és Fejedelem!

A 2018-as Grund Apologetikai Táborban mutattuk bediákok és a fiatal seniorok számára  a Lehetsz Király és Fejedelem programunkat, melyben azóta több tucat diák vett részt.

Nagyon hálásak vagyunk azon adakozóinknak, akik rendszeresen/egyszeri nagyobb összeggel támogatják a misszót, de tudjuk, hogy nem mindenki van ilyen helyzetben. Szeretnénk azokat megszólítani, akik szívesen adnának, de úgy gondolják, hogy kevés, amijük van. 

Miről is szól ez az egész?
Fél vagy egy éven át havi 1 000 forinttal (Király) vagy havi 2 000 forinttal (Fejedelem) támogatja az adományozó a diákszövetséget.
A program víziója, a ,,sok kicsi sokra megy" elv, miszerint nagy erő van sok ember kisebb megmozdulásában is. A MEKDSZ-ben az önkéntesség is hasonló elven működik. 

Miért fontos ez nekünk?
Számunkra a támogatóink nem csak a szervezet anyagi hátterét adják, hanem egy lelki bázist is. Imatámogatásokkal, kapcsolódással egy olyan bázis van a MEKDSZ mögött, amely nagy segítség bármilyen időben. Támogatóink számára félévente részletes támogatói levélben mutatjuk be a diákmisszió aktuális történéseit, örömeit, kihívásait.

Hogyan csatlakozhatom?
Kérünk kattints a képre, és töltsd ki a regisztrációs felületet. Az utalással kapcsolatos technikai részleteket szintén a regisztrációs felületen találod.

Köszönjük! 

*(A bemutatás egy vicces színdarab keretében történt meg, melyett a linkre kattintva megtekinthettek!)