Lelkigondozói szolgáltatásaink

Segítő beszélgetések

Egyéni lelkigondozói beszélgetéseket vállalunk a depresszió, szégyen, bűntudat, veszteség, gyász, harag, szorongás, énkép és önértékelési problémák, önismeret, személyes határok, konfliktus kezelés, kommunikációs készség, szülőkről való leválás, fiatal felnőtt kori kihívások, valamint az életközépi válság területein és a bennük felmerülő kérdésekben, nehézségekben.

Tatai Klára

Lelkivezetés

A MEKDSZ-ben felekezettől függetlenül bármely hitéleti krízis idején vagy az istenkapcsolat és az imaélet elmélyítésének vágyával kérhetsz lelki kísérést. A keresztény lelkivezetés egy olyan hosszabb távú kapcsolat, amelyben hívő emberként melléd szegülünk, és istenkapcsolatod alakulását kísérjük, hogy ezáltal jobban ráláss Istennel való kapcsolatodra és megértsd, mit mond neked, illetve képes légy valóra váltani mindazt, ami e személyes kapcsolatból következik.

Tatai Klára

Tanácsadó beszélgetés

Ha kérdéseid vannak, szívesen tájékozódnál, mielőtt valakivel elkezdesz egy folyamatot, vagy úgy érzed, még nem tudod pontosan megfogalmazni, miben is kérsz segítséget, csak nagyon nyomaszt valami, akkor lehetőséged van tanácsadó beszélgetést kérni. Az egy, maximum két tanácsadó beszélgetés alatt segítünk pontosabban megfogalmazni, miben szeretnél változást, és megbeszéljük, ehhez milyen módszer (egyéni vagy csoportos) lenne megfelelő. A MEKDSZ Lelkigondozói Szolgálat munkatársain kívül is ajánlunk szükség esetén szakembereket.

Tatai Klára

Dramatikus csoportok

Bibliodráma: LEHETŐSÉG a bibliai történeket átélésére

Pszichodráma: ÚT a személyiségfejlődéshez

Vezető: Tatai Klára