MEKDSZ póló pályázat!

 

Közhírré tétetik:

Örök MEKDSZ-pólóját keresi a szervezet!

 

Az mi?

Amit hordhat Juli Pécsett, és Zoli Nyíregyházán; ami kifejezi milyen értékek mentén éljük az életünket, és bemutatja, hogyan vagyunk test és vér az egyetemeken, a táborokon, a diákkörökön és az egyes beszélgetésekben.

Vajon mi az, ami összeköti a diákmisszióban a feketét a fehérrel; a kötött fohásszal imádkozót, a haikus imádkozóval; a minden sarkon evangelizálót, a módjával bizonyságtevővel?

Keressük azt a pólót, amiben viríthatunk akár egy futóversenyen is, de lazán felvehetjük egy gólya táborba, vagy egy szokásos egyetemi napra. (Nem alvópólót keresünk!!! Olyan már van :D )

Keressük azt a pólót, amiben elmondhatjuk(megmutathatjuk) kik vagyunk, és mi bennünk a közös!

Szeretnénk meghallani, megérteni, meglátni a te szemszöged is. Ezért is kérlek, bátorítalak arra, hogy mutasd meg, mi számodra a MEKDSZ, és alkoss! Találd ki, és hívd életre milyen az a design, ami ezt kifejezi, és ami jól is mutat.

Jó fejtörést, jó munkát!

 

 

Technikai segítségedre lehet a MEKDSZ Arculati kézikönyvéből néhány információ, ami segítségedre lehet, de nem kell hozzá ragaszkodnod. 

MEKDSZ alapításáról, értékeiről olvashatsz a honlapon és a Kézikönyv 1. és 2. fejezetében

Hogyan?

Küldd el a póló látványterved és annak értelmezését, indoklását egy dokumentumban e-mailben 2020. július 20-a éjfélig.

Mikor?

A pályázati művek érkezését július 20-ig várjuk, a mekdsziroda@gmail.com címre. Az azt követő héten eredményt hirdet a zsűri. A kompozíció összhatását, kreativitást, jelentést biztosan értékelni fogjuk.

Kik?

Minden „saját élményes” MEKDSZ-es design ötleteit várjuk, akik kötődnek a misszióhoz.

(Hajrá szeniorok!!)

A legjobb mű, évekre meghatározhatja a MEKDSZ arculatát, több száz diák, szenior büszkén viselheti majd. Az első példány belőle a nyertesé lesz. A többit még rejtse homály…

Várjuk a te történeted, a te szemszöged, a te póló ötleted!

 

 

 

MEKDSZ-logó arculat