Grund 2018 Műhelyek


GRUND 2018 tábori információk


 

 

 


Kultúra - Szabados Ádám

 

Szabados Ádám vagyok, a veszprémi MEKDSZ bibliakör egyik alapítója. Veszprémben angol nyelv és irodalmat tanultam, később az USA-ban teológiát. Húsz éve lelkipásztor, hét éve blogger, három éve doktorandusz vagyok. Régóta érdekel a hit és a kultúra kapcsolata.


Kapcsolatok - Szalai Andrea

 

A mindennapjaim nagy része kapcsolatokról szól, András, a férjem, Johanna és Emma, a lányaim után egy hosszú lista következhetne, hogy ki mindenkivel. Eredetileg tanári végzettségem van, de az egyetem befejezése után 12 évig vettem részt két missziós szervezet munkájában, hirdetve az evangéliumot. Húsz évesen lettem hívő keresztény. Azóta eltelt 27 év alatt jártam bibliaiskolákban, tanultam egy kis lelkigondozást, és elvégeztem a mentálhigiénés képzést (Semmelweis Egyetem). A munkám is kapcsolatokról szól. Segítőbeszélgetés keretében foglalkozom olyan emberekkel, akik valamilyen elakadással küzdenek, emellett pedig a FÉK (Fiatalok az Élet Küszöbén) missziós szervezet internetes szolgálatában veszek részt.


 

 

 

 


Iszlám - dr. Szalai András

 

Tényleg fennmaradt

Cvilben Andrea boldog férje, lányaink boldog papája vagyok, szeretem a természetet (fák, levelek igen, állatok nem), a fantasyt (Frodo, Harry, Percy) és az önvédelem tanulását (km, defendo), de utálom a nyári meleget (remélem esni fog, és ha esik, nem kérhetitek rajtam számon az imameghallgatást :o). Különben főleg az Apológia Kutatóközpont igazgatójaként dolgozom, lassan negyed százada foglalkozom nem keresztény és álkeresztény vallásokkal (ex-buddhista vagyok), illetve az óbudai metodista gyülekezeteben pedig felszenteletlen lelkészasszisztens vagyok (mondd ki gyorsan, biztos valami szemtelenasszaszin lesz belőle :o).

És én beszéltem rá Szabados Ádámot, hogy jöjjön végre grundolni, de persze minden dicsőség az Úré, aki hallást és értelmet adott neki :o)


GRUND 2018 tábori információk